Las Vegas2005

Thursday, May 12, 2005

Nog even genieten en dan...

Goed recept om geen jet lag te voelen als je naar het oosten vliegt: word zo moe als je maar kan, ha ha.

Na de late avond van gisteren moesten we er toch voor zevenen weer uit, als we samen wilden ontbijten. Vanochtend kozen we House of Blues voor het ontbijt. Het werd al gauw duidelijk, dat weinig mensen hieraan denken, hoewel het 's avonds natuurlijk gigantisch druk is. Er was nog een zielig persoon in het hele enorme restaurant, die ook zo'n rare hersenkronkel had!

Er stonden wel erg lekkere dingen op het menu en Rick en ik kozen beiden voor een omelet, ik met spinazie, tomaat en zalm en hij met garnalen, tomaten en uien. Wederom heerlijk. Over het voedsel in Las Vegas valt geen slecht woord van onze kant, hoewel de prijzen er dan ook niet om liegen!

Na afscheid van Rick te hebben genomen liep ik naar buiten en wandelde snel vijf keer rond het jogging traject, dat om het zwembad heen liep. Dat was ongeveer precies een half uur, genoeg, vond ik.

Binnen betaalde ik nogmaals toegang tot de spa, lekker nog even voor de lange vlucht in de whirlpool liggen en gezonde vruchten eten.

Al gauw werd het tijd om me aan te kleden en de baggage op te halen. Om half elf stond ik klaar om een taxi naar het vliegveld te nemen. Het vliegveld in Las Vegas is heel dicht bij de hotels aan de Strip, dus het duurde maar een minuut of tien voor ik er was.

Een vriendelijke porter (hij vroeg geen tip, maar ik heb er maar wel een gegeven) nam meteen mijn baggage over en checkte het in. Dat ging lekker, dacht ik en winkelde wat in de terminal, kocht een boek en keek rond.

Langzaam dacht ik maar eens richting veiligheidscontrole te gaan en daar wachtte een onaangename verrassing: een ellenlange rij! Gelukkig leek het erger, dan het was, want ik moest mijn mobieltje nog opladen, anders kon ik bij aankomst niet opbellen.

Eenmaal door al het gedoe met schoenen af, laptop in andere bak etc. zocht ik gauw een plek om drinken voor onderweg, op die manier ben ik niet afhankelijk van het schaarse aanbod aan boord. Bij Cinnabon (of all places!) vond ik een redelijke sandwich om mee te nemen, want ik had geen zin in een van (Uni)Ted's snackdoosjes.

Gelukkig vond ik electriciteit voor mijn laptop, hoewel ik op de grond moest zitten. Via een USB koord laadde ik mijn telefoon op en vond tot mijn genoegen uit, dat het vliegveld van Las Vegas gratis WiFi heeft! Zo kon ik nog gezellig even MSN-en met Rick!

Al gauw moesten we boarden en ik kwam in een raamplaats naast een ontzettend gezet nieuw echtpaar terecht. Ik probeer echt heel hard om niet te oordelen over mensen, die zo ontzettend dik zijn, maar als ze naast je komen te zitten in een vliegtuig, waar je knieen sowieso al de stoel voor je raken en waar je meer dan vier uur in een stoel moet zitten, is dat verdomd moeilijk! Deze mensen zouden twee stoelen moeten kopen, serieus! Ik heb me nog nooit zo claustrofobisch gevoeld! De man nam de helft van de stoel van de vrouw in, die noodgedwongen dus ver op mijn stoel beslag nam. Ze ronkten meer dan de helft van de reis, zodat ik niet durfde te vragen om naar de wc te kunnen.

Verder vind ik "Ted" over het algemeen vriendelijker, dan United. Het personeel lijkt relaxter (hoewel dat me sterk lijkt, gezien de financiele perikelen van de maatschappij!) en er wordt meer gegrapt. Gelukkig kwamen we ruim een half uur vroeger dan verwacht op Dulles aan en vond ik de hele clan thuis in de capabele handen van onze vriendin Lauren. Wat een heerlijke paar dagen hebben we gehad! En we hebben gezien hoe leuk we het samen kunnen hebben, zonder kinderen, wat toch wel heel belangrijk is!

8 Comments:

 • Wat een heerlijk verslag om te lezen. Het waren weer een paar fijne dagen voor jullie, lekker romatisch met z'n tweetjes.
  Jij vond dus ook Fremontstreet e.o. leuk, ben ik dus niet de enigste.
  Heel apart en zo gezellig.

  By Blogger Nel, at 7:00 AM  

 • Wat een heerlijke reis Petra, relaxt zo zonder kinderen. Dat zouden wij dus ook een moeten doen!! Las Vegas blijft toch een apart iets. Het is net 1 grote kermis. Toch vond ik het heel leuk om mee te maken en ook onze kinderen vonden het 1 van de hoogtepunten van onze reis.

  By Blogger Wendy, at 10:22 AM  

 • This comment has been removed by a blog administrator.

  By Blogger dwainmorgan4203, at 7:47 AM  

 • I just came across your blog about modern american eagle 1986 present and I think it is really informative for all of your members. You could consider visiting my site about modern american eagle 1986 present to guide your guests towards products and services related to modern american eagle 1986 present. Keep up the good work!

  By Blogger www.k-and-ktreasures.com, at 8:31 AM  

 • I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

  http://pennystockinvestment.blogspot.com

  By Blogger joeydenton4475, at 10:33 PM  

 • Are you stuck in a job that is leading you on the path to no where?
  We can help you obtain a College Degree with classes, books, and exams
  Get a Genuine College Degree in 2 Weeks!
  Well now you can get them!

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  Get these Degrees NOW!!!

  BA, BSc, MA, MSc, MBA, PHD,

  Within 2 weeks!
  No Study Required!
  100% Verifiable

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  These are real, genuine, They are verifiable and student records and
  transcripts are also available. This little known secret has been
  kept quiet for years. The opportunity exists due to a legal loophole
  allowing some established colleges to award degrees at their discretion.

  With all of the attention that this news has been generating, I wouldn't
  be surprised to see this loophole closed very soon.

  Get yours now, you will thank me later!
  Call this number now (413) 208-3069
  We accept calls 24 hours a day 7 days a week.

  By Blogger jada57abby, at 1:43 PM  

 • Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  Get these Degrees NOW!!!

  "BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

  Get everything within 2 weeks.
  100% verifiable, this is a real deal

  Act now you owe it to your future.

  (413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

  By Blogger moriswillis08871733, at 6:35 AM  

 • "I always move from one country to another but I never get to used with the effect of airplane. I still have my jet lag every now and then, and have to sleep after a very long flight. But the good thing about travel, is that you always feel refresh because of the constant change of environment. Though I have been an active gym member, and have been taking the best muscle building supplement for proper body conditioning, traveling is still another way to feel good inside and out."

  By Blogger tammy, at 7:03 AM  

Post a Comment

<< Home